Salaputia Brass


Wed 6. 4. 2022
19:30

Brasserie Française: An elaborate French feast menu with ingredients by Paul Dukas, César Franck, Georges Delerue, Jean-Baptiste Lully, Gabriel Fauré and Claude Gervaise, served up by the »guys« (lat. salaputia), who have it fist-full behind their ears - or rather in their lips. Nothing is too difficult for the young virtuosos of Salaputia Brass.

Moderated concert with intermission

In cooperation with the University of Heidelberg

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Salaputia Brass Brass Ensemble


Apéritif
...erfrischender Auftakt mit würzigen Akzenten

Paul Dukas Fanfare aus »La Peri«

Hors d’œuvre
...spannende Mélange aus traditionellen Feinheiten

Claude Gervaise Suite aus Danceries (Arr.: P. Reeve & P. Dörpinghaus)

Poissons
…vielversprechend charismatisch mit triumphalem Nachklang

César Franck Pièce Héroique (Arr. P. Dörpinghaus)

Pièce de resistance
...sinnliche Impressionen voller Tiefe und Charakter

Georges Delerue Fanfares pour tous les temps
Pour un temps de danse
Pour un temps de sérénité
Pour un temps de fête
Pour un temps de deuil
Pour un temps de joie

Entreé
...stolzer Einklang im altertümlichen Gewand

Jean-Baptiste Lully Marche des mousqutaires du roy & marche française

Sorbet
...perlende Reflexionen in farbvoller Atmosphäre

Claude Debussy Masques (Arr. C. Mowat)

 

Rôti
...ein zarter Hauch von Anmut gepaart mit französischem Charme

Gabriel Fauré Après un rêve (Arr.: P. Dörpinghaus)

Entrements
...harmonisch rauchige Note unter weichen Aromen

Erik Satie Chansons de Caf‘ Conc‘ (Arr.: R. Hoffmann)

Dessert
...Rendezvous von cremiger Süße mit blumiger Frische

Diverse So ist Paris (Arr: Heinz Bröcker / Martin Wagemann)