Salaputia Brass
19:30
Brasserie Française: An elaborate French feast menu with ingredients by Paul Dukas, César Franck, Georges Delerue, Jean-Baptiste Lully, Gabriel Fauré and Claude Gervaise, served up by the »guys« (lat. salaputia), who have it fist-full behind their ears - or rather in their lips. Nothing is too difficult for the young virtuosos of Salaputia Brass.
Moderated concert with intermission
In cooperation with the University of Heidelberg
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Salaputia Brass Brass Ensemble
Apéritif
...erfrischender Auftakt mit würzigen Akzenten
Paul Dukas Fanfare aus »La Peri«
Hors d’œuvre
...spannende Mélange aus traditionellen Feinheiten
Claude Gervaise Suite aus Danceries (Arr.: P. Reeve & P. Dörpinghaus)
Poissons
…vielversprechend charismatisch mit triumphalem Nachklang
César Franck Pièce Héroique (Arr. P. Dörpinghaus)
Pièce de resistance
...sinnliche Impressionen voller Tiefe und Charakter
Georges Delerue Fanfares pour tous les temps
Pour un temps de danse
Pour un temps de sérénité
Pour un temps de fête
Pour un temps de deuil
Pour un temps de joie
Entreé
...stolzer Einklang im altertümlichen Gewand
Jean-Baptiste Lully Marche des mousqutaires du roy & marche française
Sorbet
...perlende Reflexionen in farbvoller Atmosphäre
Claude Debussy Masques (Arr. C. Mowat)
Rôti
...ein zarter Hauch von Anmut gepaart mit französischem Charme
Gabriel Fauré Après un rêve (Arr.: P. Dörpinghaus)
Entrements
...harmonisch rauchige Note unter weichen Aromen
Erik Satie Chansons de Caf‘ Conc‘ (Arr.: R. Hoffmann)
Dessert
...Rendezvous von cremiger Süße mit blumiger Frische
Diverse So ist Paris (Arr: Heinz Bröcker / Martin Wagemann)